Pharmasept Natural Sun Cream SPF 30

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, hidratues/ushqyes, mbrojtës

Marka

Pharmasept

Formulimi

krem

Masa

100 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, trupi

Spf

i lartë SPF 30

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L2,780.00

Krem mbrojtës ndaj diellit për fytyrën dhe trupin, për bebe dhe fëmijë.
100 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Natural Sun Cream SPF 30