Si të porosis ?

Porosit në 4 hapa të thjeshtë

  1. Gjeni produktin që dëshironi dhe shtojeni atë në shportë.
  2. Në panelin që ju hapet zgjidhni të vizitoni shportën (opsionale) apo të përfundoni porosinë.
  3. shportë verifikoni produktet dhe sasinë që doni të blini dhe shtypni vazhdo me pagesën.
  4.  Identifikohuni nëse keni llogari ose plotësoni të dhënat nëse jeni blerës i ri dhe shtypni bëj porosinë.

Pas kësaj kujdesemi ne që porosia t’ju vijë në adresën tuaj 🙂