Cilët janë 9 aminoacidet thelbësore dhe pse janë të rëndësishëm për trupin.

Cilët janë 9 aminoacidet thelbësore dhe pse janë të rëndësishëm për trupin. Aminoacidet kryejnë shumë [...]

Cistiti ne shtatezani

Cilat janë shkaqet e cistitit gjatë shtatëzanisë?Cistiti është një çrregullim shumë i zakonshëm nëpopullatën femërore, [...]

9 Përfitimet të vitaminës B12 Vitamina B12 shqip,

Vitamina b12 shqip Vitamina B12, e njohur gjithashtu si kobalamina, është një vitaminë thelbësore që [...]

Si funksionon sistemi imunitar?

Sistemi juaj imunitar është gjithmonë duke punuar shumë për t’ju mbajtur nëformën tuaj më të [...]

7 mënyra për të marrë më shumë vitaminë D

Mungesa e vitaminës D mund të prekë shumë njerëz në të gjithë globin. Një studim [...]

Lodhja fizike dhe mendore

Si manifestohet lodhja fizike? Lodhja fizike dhe mendore, e njohur edhe si lodhje, është një [...]

Neuro superushqimet ose suplementet per trurin

A e dini se truri i njeriut përbën vetëm rreth dy për qind të peshës [...]

Cilat jane mineralet kryesore dhe pse jane te rendesishme per trupin tone.

Cilat jane mineralet kryesore dhe pse jane te rendesishme per trupin tone. Bota është plot [...]

7 shtesat ushqimore më të njohura të vjeshtës

Ditë më të shkurtra, netë më të ftohta, musht molle dhe të gjitha gjërat e [...]