Bonuset e klientit

Klienti i besuar tek FarmaIdea është një klient i regjistruar në platformën tonë dhe që kryen porosi online.

Nëse ju jeni i tillë besoj keni vënë re që për cdo blerje ju fitoni dhe pikë të cilat ju mundësojnë ulje në cdo produkt tjeter kur ju dëshironi ti përdorni ato pikë për të përfituar një ulje të caktuar në varësi të pikëve që ju keni.

Jeni klient i ri ose po mendoni të bëheni i tillë por se dini se si funksionon?

Mjafton të regjistroheni në platformën tonë me të dhëna të sakta dhe për cdo porosi ju do keni mundësi të fitoni dhe pikë të cilat mund ti përdorni në porositë e rradhës për të përfituar ulje.

Ky sistem pikësh menaxhohet nga stafi jonë dhe për cdo problem apo paqartësi mund të na kontaktoni dhe ne do ju sqarojmë me detaje se si funksionon dhe si shpërbleheni për cdo blerje.

Faleminderit!