Misioni ynë

Misioni i Farmaidea:

Duke analizuar stilin aktual te jeteses,dinamiken e dites dhe mungesen e kohes, misioni i Farmaidea.al është të thjeshtojë jetën e përditshme duke bërë të mundur blerjen e produkteve parafarmaceutike online për një objektiv të gjerë të përdoruesve, duke ofruar të njëjtën besueshmëri si farmacia tradicionale. Për çdo pyetje apo pakënaqësi ju mund të na kontaktoni në adresën e mëposhtme.
Kujdesi ndaj klientit [email protected]