Bonuset e klientit

Klienti i besuar tek FarmaIdea është një klient i regjistruar në platformën tonë dhe që [...]

Mënyrat e pagesës

Pagesë në dorëzim: Ju mund të beni pagesën e porosisë suaj Cash nëse dëshironi. Pasi [...]

Misioni ynë

Misioni i Farmaidea: Duke analizuar stilin aktual te jeteses,dinamiken e dites dhe mungesen e kohes, [...]

Siguria e produkteve ?

Të gjithë produktet janë prodhime të markave më të mira ndërkombëtare, dermokozmetike-farmaceutike, prodhimeve për fëmijë, [...]

Si të porosis ?

Porosit në 4 hapa të thjeshtë Gjeni produktin që dëshironi dhe shtojeni atë në shportë. Në [...]

Si të regjistrohem ?

Kryerja e regjistrimit bëhet në 4 hapa të thjeshtë Te llogaria ime klikoni identifikohu. Në faqen [...]