Farmaidea.al është kanali online i shitjes te produkteve parafarmaceutike se Farmaci Farma-Idea.

Themeluar në vitin 2018 me qëllimin për të përfaqësuar një kanal inovativ shitjesh dhe keshillimi online për perdorimin e ketyre produkteve .

Farmaidea.al ofron një katalog te gjere me artikuj të markave më të njohura në sektorin farmaceutik dhe gjithashtu ofron cilesine dhe profesionalizmin me te larte ne sherbim te klienteve.

Ne jemi një Farmaci lokale themeluar qe nga viti 2007 me një staf profesional të përkushtuar ndaj Farmaidea.al të përbërë nga farmacistë dhe operatorë logjistik.