Avene – Cicalfate+ Absorbing Soothing Spray

Informacion per produktin

Produkti: Spray pastrues, riparues, perthithes, perthares.
Veprimi: Pastron – Riparon – Përthith lageshtine  ne lekuren e zbutur e te lagesht.
Perdorimi: Nje aplikim ne mëngjes dhe ne darke.
Tipi i lekures: E lagësht e zbutur.
Mosha: Te rritur, femije dhe bebe.
Formulimi: Solucion.
Paketimi : Shishe x 100 ml..
Marka: Avene.

L1,360.00

Cfare eshte

Cicalfate Spray adsorbent ristrukturues i cili ndihmon në ‘tharjen’ dhe ristrukturimin e zonave të brishta dhe të lagështa. Pastron lëkurën dhe së dyti ndihmon për të parandaluar përhapjen e mikrobeve.

Falë një kombinimi të përbërësve aktivë përthithës, ristrukturues dhe qetësues, të cilët ndihmojnë në kundërveprimin e përhapjes së mikrobeve, lejojnë një veprim dytësor antimikrobik dhe veprojnë kundër përhapjes së baktereve, Cicalfate Restructuring Adsorbent Spray është veçanërisht i përshtatshëm për të ndihmuar në ‘tharjen’ dhe ristrukturimin e lëkurës së brishtë dhe Zonat e lagura të prirura për macerim (te zbutura ,te lagështa): palosje të lëkurës së foshnjave, rrudha nën gjoks, hapësira midis gishtërinjve, skuqje të foshnjave *.

Aplikohet dy herë në ditë, ndihmon në qetësimin dhe ristrukturimin e menjëhershëm ** brenda 48 orëve.

Opinioni i ekspertit tonë
Një formulë e plotë për të ‘tharë’, riparuar dhe qetësuar dobësitë që i nënshtrohen macerimit për të gjithë familjen në një spërkatje.

Përfitimet
Ky spray është rezultat i inovacionit të Ujit Termal Avène dhe mund të arrijë të gjitha zonat e brishta të lëkurës që i nënshtrohen macerimit (zbutjes dhe lageshtimit).

Formula e tij e plotë dhe unike me [C -Restore] ™, përbërësi i parë aktiv ristrukturues post-biotik i marrë nga Uji Termal Avène, ‘thahet’, nxit procesin e ristrukturimit të epidermës dhe qetëson me një gjest të vetëm.

Perthithes: Pluhurat perthithes ‘thajnë’ lëkurën e brishtë në fytyrë, trupin dhe zonën e poshtme të pelenës, që i nënshtrohet macerimit.
Ristrukturimi *: [C -Restore] ™, aktivi i parë ristrukturues postbiotik i marrë nga Uji Termal Avène, favorizon procesin e ristrukturimit të epidermës.
Pastrimi: Sulfatet e bakrit dhe zinkut ndihmojnë në kundërveprimin e përhapjes së mikrobeve dhe lejojnë një veprim dytësor antimikrobik. kufizojnë rrezikun e përhapjes së mikrobeve.

Ky spray është rezultat i inovacionit të Ujit Termal Avène dhe mund të arrijë të gjitha zonat e brishta të lëkurës që i nënshtrohen macerimit. Formula e tij e plotë dhe unike me [C -Restore] ™, përbërësi i parë aktiv ristrukturues post-biotik i marrë nga Uji Termal Avène, ‘thahet’, nxit procesin e ristrukturimit të epidermës dhe qetëson me një gjest të vetëm.

Adsorbues, ristrukturues, pastrues.

Perdorimi
Frekuenca e përdorimit
2 herë në ditë
Rekomandime për përdorim
Shkundni shishen përpara përdorimit. Spray Cicalfate Adsorbent Ristrukturues Spërkateni dy herë në ditë direkt në zonën e brishtë që i nënshtrohet macerimit derisa pamja e lëkurës të përmirësohet.

Këshilla të ekspertëve
Kur zona e brishtë është e thatë, aplikoni Cicalfate krem ​​ristrukturues mbrojtës.

Produkte në ofertë