Minus 417 Aromatic Balancing Body Scrub Kiwi and Mango

Informacion për produktin

Masa

450 ml

Marka

-417

Formulimi

krem

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Veprimi

anti-age, eksfoljues

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

trupi

Kategori:

L3,800.00

Eksfoljues trupi me aromë kivi dhe
mango
450 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.