Pharmasept Hygienic Shower

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Pharmasept

Formulimi

xhel

Masa

1 L

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, trupi

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L2,200.00

Xhel larës ideal për pastrimin e përditshëm të lëkurës së ndjeshme të foshnjave dhe fëmijëve.
500 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Hygienic Shower