Korff Cure Make Up Moisturizing Lip Primer and Scrub

Informacion per produktin

Produkti: Buzekuq
Veprimi: Mbulues
Perdorimi: Aplikojeni ne buze
Tipi ilekures: E thate
Mosha: Te rritur
Formulimi: Balsam
Paketimi : 1.8ml
Marka: Korff

L1,824.00

Përshkrimi:

Buzëkuqi Korff Cure Make Up Primer është një produkt i krijuar për të lehtësuar dhe bërë aplikimin e buzëkuqit për grimin e buzëve më të lehtë dhe më efektiv falë formulës së tij që rrit bukurinë .

Indikacioni:

Për të përgatitur lëkurën e buzëve për aplikimin e buzëkuqit Korff ka krijuar buzëkuqin Primer i cili me formulën e tij kremoze hidraton dhe ushqen buzët. Formula e tij redukton papërsosmëritë e vogla për të shmangur njollat ​​e shëmtuara.

Veçoritë:

Korff Primer Lipstick është një film jashtëzakonisht i hollë dhe tërësisht transparent i cili, kur aplikohet në buzë, rrit bukurinë e tyre duke reduktuar gjurmët e vogla të papërsosmërisë.

Ky produkt:

  • Përgatitni lëkurën tuaj për aplikimin e buzëkuqit;
  • Rrit mbajtjen dhe kohëzgjatjen e buzëkuqit;
  • Zvogëlon rrezikun e njollave dhe shenjave.

Përdorimi:

Aplikoni një shtresë të hollë produkti në buzë përpara se të aplikoni buzëkuqin.

Përbërësit:

Ciklopentasiloksani INCIC, Parafinë, Polibuten, Dyllë Mikrokristaline, Palmitat Etilheksil, Parfum (Aromë), Tribehenin, Hialuronat natriumi, Izostearat Sorbitan, Acetat Tokoferil, Acid laktik, Silicë Kapepteniletilitilol, Silicë Kapeptileilitil, Silicë Dilmetilitilol, Silicë, Dilmetilitilol, silicë, Dilmetilitilol, silicë, Dilmetil-Getilol, Silicë, Dilmetil-Getil. , Heksilen Glikoli.

 

Produkte në ofertë