Korff Cure Make Up Classic Eyeshadow Brush

Informacion per produktin

Produkti: Furçë klasike për vendosjen e toneve të syve
Veprimi: Mbulues
Perdorimi: Aplikohet pas pastrimit te lekures
Tipi I lekures: Te gjitha tipet
Tekstura: Teksture homogjene,pamje natyrale
Niveli i mbulimit: I larte
Formulimi: Furce
Marka: Korff

L2,464.00

Përshkrimi:

Furçë e përshtatshme për të aplikuar tonet formë pluhuri dhe tonet në formë kremoze.

Vendosja në formë të rrumbullakët e fijeve sintetike mundëson një aplikim preçiz të toneve kremoze dhe rritjen e intensitetit të kërkuar për tonet në formë pluhuri.

Përdorimi:

Për aplikimin e një pamje më komplekse aplikoni tonin pluhur, ndersa për tonet kremoze përdorni anën e sheshtë të furçës.

Produkte në ofertë