Korff Cure Make Up Divine finish Perfecting Powder

Informacion per produktin

Produkti: Pudër perfeksionuese dhe fiksuese e make-up-it
Veprimi: Shërben për shkëlqimin e fytyrës, linjat e holla dhe rregullon make-up-in
Perdorimi: Aplikohet në fytyrë
Tipi i lekures: Te gjitha tipet
Mosha: Te rritur
Formulimi: Pluhur
Paketimi : 10g
Marka: Korff

L3,024.00

Pershkrimi:

Korff Cure Make-Up Perfecting Powder është një formulë me shumë qëllime që premton të çojë pamjen tuaj të grimit në një nivel krejtësisht të ri. Nga njëra anë, kjo pudër e lirshme fokusohet në luftimin e shkëlqimit të tepërt, duke krijuar një fund të bukur mat. Në të njëjtën kohë, Korff Cure Make-Up Perfecting Powder provon gjithashtu të jetë efikas në minimizimin e shfaqjes së rrudhave. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, kjo përbërje është e përkryer për të siguruar një efekt fiksues që siguron që grimi juaj të qëndrojë në vend gjatë gjithë ditës. Përveç të gjitha këtyre përfitimeve, pluhuri përsosjes i make-up-it Korff Cure ka një formulë të pastër që qëndron pa probleme në lëkurë. Ai vjen, për më tepër, me një aplikues praktik sfungjeri për prekje të shpejta dhe të lehta në lëvizje.
Si përfundim, ky produkt përmban edhe disa agjentë përkujdesës. Si fillim, prania e acidit hialuronik jo vetëm që rrit hidratimin e lëkurës, por gjithashtu mban lagështinë. Për më tepër, përbërësit si vitamina C dhe E ofrojnë përfitime të fuqishme antioksidante.

Përbërësit kryesorë:

  • Vitamina C: mund të barazojë dhe ndriçojë tonin e lëkurës si dhe ta mbrojë atë nga ndotja falë vetive të saj antioksiduese. Për më tepër, ai gjithashtu rrit hidratimin dhe redukton shenjat e moshës;
  • Acidi hialuronik: është një përbërës restaurues që jo vetëm rrit hidratimin e lëkurës, por gjithashtu mban lagështinë. Për më tepër, stimulon prodhimin e kolagjenit, qetëson dhe mbron lëkurën nga dëmtimet mjedisore;
  • Vitamina E: është një antioksidant i fuqishëm që gjendet natyrshëm në lëkurë, por që zvogëlohet nga ekspozimi mjedisor dhe mungesa e mbrojtjes nga dielli. Si një nga përbërësit më të njohur dhe të hulumtuar, Vitamina E ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga agresionet mjedisore.

Përdorimi:
Aplikoni Korff Cure Make-Up Perfecting Powder duke e shtypur lehtë në lëkurë duke përdorur ose jastëk pluhur ose një furçë.

 

Produkte në ofertë