Korff Cure Make Up Eye Pencil 02

Informacion per produktin

Produkti: Laps profesional prej druri, me një njollosje.
Veprimi: Mbulues
Perdorimi: Aplikohet ne vetulla
Tipi i lekures: Te gjitha tipet
Tekstura: Teksture homogjene,pamje natyrale
Niveli i mbulimit: I larte
Formulimi: Laps
Paketimi : 1,05 gr
Marka: Korff

L1,456.00

Përshkrimi:

E gjithë magjia e një goditjeje të butë, të lëmuar dhe të njëtrajtshme në një laps profesional prej druri, me një njollosje.

Çfarë bën

• Mbulim mesatar;

• Përcakton konturin e syve;

• Lejon krijimin e nuancave të pafundme.

Tekstura:

E butë, e saktë dhe e barabartë.

Rezulati:

Sy të përcaktuar, intensiv dhe të thellë.

I testuar nga dermatologu

I testuar nga okulisti

Testuar tek përdoruesit me sy të ndjeshëm dhe mbajtës të lenteve të kontaktit

 

Produkte në ofertë