Korff Cure Make Up Custom Magnetic Palette For Eyeshadow

Informacion per produktin

Produkti: Këllëf palete me pasqyrë
Veprimi: Mbulon crregullsite ne lekure
Perdorimi: Aplikohet pas pastrimit te lekures
Tipi I lekures: Te gjitha tipet
Tekstura: Teksture homogjene,pamje natyrale
Niveli i mbulimit: I larte
Formulimi: Puder
Paketimi : 3 gr
Marka: Korff

L1,456.00

Përshkrimi:

Këllëf palete bosh me pasqyrë të brendshme dhe aplikues të dyfishtë sfungjeri që mund të strehojë deri në 3 hije sysh Korff.

Sistemi magnetik ju lejon të lidhni në mënyrë perfekte tavën e hijeve të syve me vendndodhjen e saj, thjesht duke e vendosur afër, duke parandaluar kështu shkëputjen ose rënien.

Më pas, paleta mund të personalizohet, thjesht duke ndryshuar ngjyrat dhe përfundimet e hijeve të syve që përmbajnë.

Pasqyra e brendshme dhe aplikuesi i dyfishtë sfungjeri thjeshtojnë aplikimin e produktit për një rezultat të shpejtë dhe të saktë.

Produkte në ofertë