Hidratues për trupin i cili qetëson kruajtjet dhe irritimet-Aesthetico Poladerm Lotion

Veprimi hidratues/ushqyes
Marka Aesthetico
Formulimi qumësht
Masa 200 ml
Tipi i Lëkurës e ndjeshme/intolerante, e thatë/atopike
Specifik për trupi
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L2,680.00

Përshkrim:

Locion kujdesi për lëkurën e prirur për kruajtje

Locioni AESTHETICO poladerm është një produkt i veçantë kujdesi për lëkurën e ndjeshme, të dehidratuar që tenton të kruhet: Me mentol, ai redukton perceptimin e kruajtjes menjëherë pas aplikimit. Locioni rregullon lagështinë dhe mbron nga tharja me vajra të cilësisë së lartë. Gjithashtu ideale për kujdesin e lëkurës së plakur.

Mënyra e veprimit:

Locioni pa parfum me ure u zhvillua si një produkt i veçantë kujdesi për lëkurën që tenton të kruhet. Ka një efekt anestezik lokal, kështu që kruajtjet pas aplikimit reduktohen. Në të njëjtën kohë, mentoli siguron një efekt të këndshëm ftohës, largon përcjelljen nervore nga kruajtja menjëherë pas aplikimit.

Përveç kësaj, 4% ure – një përbërës i faktorit natyral hidratues të lëkurës (NMF) – rrit aftësinë e saj për të lidhur lagështinë. Në të njëjtën kohë, vajrat me cilësi të lartë ndërtojnë një pengesë kundër humbjes transepidermale të ujit (TEWL) dhe mbrojnë kundër tharjes së mëtejshme të lëkurës dhe lëmojnë sipërfaqen e lëkurës. Locioni përthithet shpejt dhe nuk lë asnjë shtresë të pakëndshme në lëkurë

PËRBËRËSIT: AQUA, ALKOLI I DENAT., OKTILDODECANOL, POLIDECEN I HIDROGJENUAR, VAJ KANOLA, PROPILENE GLIKOLL, LIQUID PARAFFINUM (VAJ MINERAL), UREA, LAURETH-LES, LAURETH-LES, LAURETH-LES, LAURETH-LES, EN BRENDA ELEKTRONIKE ) STEROLET, CITRAT GLICERILI/LAKTATI/LINOLEAT/OLET, BISABOLOL, AMMONIA, KARBOMER, o-CYMEN-5-OL, ACIDI LAKTIK, ACIDI CITRIK

Produkte në ofertë

Hidratues për trupin i cili qetëson kruajtjet dhe irritimet-Aesthetico Poladerm Lotion