Qumësht pastrues për lëkura të ndjeshme dhe alergjike-Avene Tolerance extreme lait nettoyant 200ml

 

Informacion për produktin

Produkti: Qumësht pastrues për fytyrën
Veprimi:Pastron fytyrën
Perdorimi:Aplikojeni në fytyrë
Tipi i lekures: e ndjeshme/intolerante, e thatë/atopike
Mosha:femra , të rritur
Formulimi:qumësht, solucion
Paketimi: 200 ml
Marka: Avene.

L2,320.00

Pershkrimi:

Një qumësht pastrues fytyre me tolerancë të lartë, jashtëzakonisht respektues, veçanërisht i rekomanduar për lëkurë të ndjeshme.

Ky qumësht pastrues i fytyrës i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme pastron butësisht dhe heq make-up. Eliminon pa tharje papastërtitë e grumbulluara gjatë ditës. Përbërësit e tij fizikokompatibël, të ngjashëm me përbërjen e lëkurës, respektojnë mikrobiomën e lëkurës. Pa aromë, Tolérance EXTRÊME Cleansing Milk Sterile Cosmetics® përbëhet nga vetëm shtatë përbërës, për të garantuar tolerancë optimale. Pa shpëlarje, vepron në komoditetin e menjëhershëm të lëkurës dhe e lë atë të zhdërvjellët. Për një tolerancë edhe më të mirë, ky qumësht pastrues i fytyrës për lëkurë të ndjeshme përfiton nga teknologjia Sterile Cosmetics® për të izoluar formulën e tij nga ajri i jashtëm dhe bakteret.

Avantazhi:

Qumështi pastrues Tolérance EXTRÊME Sterile Cosmetics® pastron butësisht dhe heq make-up-in dhe eliminon papastërtitë e grumbulluara gjatë ditës pa u tharë. Përbërësit e tij fiziko-kompatibël të ngjashëm me përbërjen e lëkurës, respektojnë mikrobiomën e lëkurës. I përbërë nga vetëm shtatë përbërës, garanton tolerancë optimale.

Përfitimet:

• PASTRIMI I butë: Pastron dhe heq make-up nga fytyra dhe sytë me butësi dhe me respekt për lëkurën e ndjeshme. Pa shpëlarje, e lë lëkurën të butë dhe të rehatshme.

• QETESIMI: Falë vetive ekskluzive të Ujit të Burimeve Termale Avène, qetësues dhe zbutës në mënyrë natyrale.

• TOLERANCË E LARTË: Falë formulës së saj minimaliste të bazuar në vetëm shtatë përbërës. Për tolerancë edhe më të mirë, ky qumësht për pastrimin e fytyrës për lëkurë të ndjeshme përfiton nga teknologjia Sterile Cosmetics® për të izoluar formulën nga ajri i jashtëm dhe bakteret.

Produkte në ofertë