Youth Lab Retinol Reboot Serum

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë, kundër njollave

Marka

Youth Lab

Formulimi

serum

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, qafa

I përshtatshëm për

femra, meshkuj

Kategori:

L6,460.00

Serum i fuqishëm me retinol i cili ka veprim anti-moshë, anti-rrudhë dhe anti njollë

Produkte në ofertë