Toskani R Retiseal Peel Booster

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, eksfoljues, kundër njollave

Marka

Toskani

Formulimi

fluid

Masa

30 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Kategori:

L7,800.00

Fluid me përmbajtje Retinoli kundër njollave të moshës dhe diellit
30 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.