Pharmasept Hygienic Hand Care Intensive Cream

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, eksfoljues, hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

Pharmasept

Formulimi

krem

Masa

75 ml

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike

Specifik për

duart

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,050.00

Krem ushqyes, zbutës dhe rigjenerues i lëkurës së duarve.
75 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Hygienic Hand Care Intensive Cream