Pharmasept Tol Velvet Energizing Shampoo Dry Hair

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Pharmasept

Formulimi

shampo

Lloji flokut

të dobët, të thatë

Masa

250 ml

Specifik për

flokët

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,520.00

Shampo për flokë të thatë. Stimulon rritjen e flokëve dhe i mbron ato nga dëmtimi.
250 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Tol Velvet Energizing Shampoo Dry Hair