Suplement ushqimor me probiotikë -Avanso Probiona Probiotics

Marka Avanso
Formulimi kapsulë
Masa 20 kapsula
I përshtatshëm për të rritur

L1,495.00

Përshkrim

Probiotikët janë mikroorganizma të gjallë të cilët, kur administrohen në sasi të mjaftueshme, i japin një përfitim shëndetësor bujtësit. Ata banojnë në sistemin tonë të tretjes që nga lindja.

Ruajtja dhe rivendosja e mikroflorës së duhur të zorrëve luan një rol shumë të rëndësishëm në promovimin dhe rritjen e imunitetit. Deri në 70-80% të sistemit tonë imunitar ndodhet në zorrët, të cilat formojnë vijën e parë mbrojtëse ndaj ndikimeve të jashtme negative. Mikroflora e djathtë e zorrëve përmirëson tretjen, thithjen e lëndëve ushqyese dhe parandalon rritjen e baktereve patogjene që prodhojnë toksina. Mosbalancimi midis baktereve patogjene dhe atyre të dobishme mund të rritet pas trajtimit të antibiotikëve, infeksionit, stresit, ndryshimit të mjedisit dhe ushqimit jo të shëndetshëm.

Probiona përmban kultura probiotike në një kombinim efektiv. Është një kompleks me cilësi të lartë të shtameve probiotike që është rezistent ndaj mjedisit acidik të stomakut. Falë kësaj, kulturat e gjalla të probiotikëve arrijnë në traktin tretës ku është vendi i tyre i synuar.

Përbërja

PROBION 1 KAPSULË
Lactobacillus acidophilus 0,75 miliardë CFU
Lactobacillus rhamnosus 0,75 miliardë CFU
Bi6dobacterium longum 0,75 miliardë CFU
Bifidobacterium bifidum 0,50 miliardë CFU
Saccharomyces boulardii 0,10 miliardë CFU
Efektet

 Probiotikët janë mikroorganizma të gjallë të cilët kur përdoren në sasi të mjaftueshme i japin një përfitim shëndetësor bujtësit. Këto baktere miqësore dhe promovuese të shëndetit ndodhin natyrshëm në traktin tretës ku rriten dhe rivendosin mikroflorën e duhur të zorrëve.

1 kapsulë në ditë. Merrni para ose ne një vakt dhe pijeni mjaftueshëm.

Ruajtja : Në një vend të thatë dhe të errët, në temperaturë deri në 25 C.

Paralajmërim : Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Produkti nuk është menduar si zëvendësues për një dietë të larmishme. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve.

Produkte në ofertë