Suplement ushqimor Probio-Health Aid Daily Probio

Marka HealthAid
Formulimi kapsulë
Lactose Gluten pa gluten
Masa 30 kapsula
I përshtatshëm për fëmijë, të rritur

L3,120.00

Ditore Probio Vegicaps

Zorrët e njeriut janë shtëpia e triliona mikrobeve, të njohura si mikrobiota e zorrëve , e cila formon një ekosistem të larmishëm dhe kompleks dhe luan një rol qendror në shëndetin tonë. Stresi i përditshëm, toksinat, përdorimi i antibiotikëve dhe mungesa e fibrave dietike prishin mikrobiotën e zorrëve, duke çuar në probleme gastrointestinale, shtim në peshë, zorrë që rrjedh, rritje të tepërt të kandidës, imunitet të komprometuar dhe probleme të tjera shëndetësore të lidhura. 

HealthAid® DailyProbio është një formulim unik që përmban një përzierje prej 10 miliardë kulturash të gjalla, duke përdorur 20 shtame të ndryshme rezistente ndaj acideve dhe biliare të hulumtuara mirë për të siguruar që bakteret të mos shkatërrohen nga lëngjet e stomakut përpara se të arrijnë në zorrë. DailyProbio është gjithashtu i fortifikuar me prebiotikë Frukto-oligosakaride (FOS), për të ndihmuar në stimulimin e përhapjes dhe mbijetesës së baktereve ‘miqësore’. 

Për çfarë janë vegicaps DailyProbio ?

  • Ndihmon për të rivendosur një ekuilibër të shëndetshëm bakterial në zorrë 
  • Ndihmon në parandalimin e rritjes së tepërt të majave dhe baktereve të dëmshme 
  • Kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të tretjes 
  • Ndihmon përthithjen e lëndëve ushqyese
  • Ndihmon në tretjen e laktozës tek njerëzit që janë intolerantë ndaj laktozës 

Marrja e rekomanduar ditore e DailyProbio Vegicaps: 

Të rriturit dhe fëmijët mbi 3 vjeç: një kapsulë në ditë, ose siç udhëzohet nga një profesionist i kujdesit shëndetësor. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet nga një person i kualifikuar.   

DailyProbio Vegicaps janë:

  • Pa sheqer dhe kripë të shtuar  
  • Pa maja, gluten, grurë, misër, soje dhe niseshte   
  • Pa ngjyra artificiale, konservues dhe aromatizues   
  • I përshtatshëm për vegjetarianët 

Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Të gjitha dhe çdo ndryshim në dietën tuaj dhe regjimin e suplementeve duhet së pari të pastrohet me mjekun tuaj personal. Ky përshkrim nuk duhet të merret si këshillë mjekësore, duhet të konsultoheni me një mjek për çdo problem mjekësor. Informacion mbi alergjinë: Për alergjenët, shihni përbërësit me shkronja të zeza. 

Çdo kapsulë përmban (mesatare): %NRV

Bifidobacterium animalis …………………..0,2 miliardë*

Bifidobacterium lactis………………. ……..0.8 miliardë*

Bifidobacterium bifidum ……………………0.2 miliardë*

Bifidobacterium breve …….. ……………….0.4 miliardë*

Bifidobacterium infantis……………………..0.2 miliardë*

Bifidobacterium longum ……………………0.2 miliardë*

Bifidobacterium pseudolongum …………0.2 miliardë*

Totali Bifidobacterium kulturat ………..2,2 miliardë

Lactobacillus acidophilus ………………….0,2 miliardë*

Lactobacillus brevis……. ……………………0.4 miliardë*

Lactobacillus casei …………….. ……….0.8 miliardë*

Lactobacillus bulgaricus……………………0.2 miliardë*

Lactobacillus fermentum ………………. ….0.2 miliardë*

Lactobacillus gasseri ………………………..0.2 miliardë*

Lactobacillus helveticus ……. ……………..0.8 miliardë*

Lactobacillus paracasei …………………….0.8 miliardë*

Lactobacillus plantarum ……………………0.8 miliardë*

Lactobacillus reuteri ………………. ………..0.2 miliardë*

Lactobacillus rhamnosus…………………..1.4 miliardë*

Lactobacillus salivarius…… ……………..0.2 miliardë*

Lactobacillus lactis ……………………. …….1.6 miliardë*

Kulturat totale të Lactobacillus …………..7.8 miliardë*

Totali i kulturave ……………………………….10 miliardë*

Fruktooligosakaride (FOS).. …………….30 mg*

NRV: Vlera e referencës së lëndëve ushqyese EC

*: EC NRV ende e pa vendosurPËRBËRËSIT Predha e

kapsulës [hidroksi propil metilcelulozë (HPMC)], Agjent përforcues (maltodekstrinë misri), Përzierje kulture, Fruktooligosakaride (FOS), Agjent kundër ngjitjes (stearat vegjetal magnezi, dioksid silikoni).

Produkte në ofertë