Suplement ushqimor -Equidral Buste

Marka BIOTRADING
Formulimi pluhur
Lactose Gluten pa gluten
Masa 10 bustina
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L1,200.00

UDHËZIME

Qeset Equidral janë një suplement dietik i indikuar në trajtimin e dehidrimit të shkaktuar nga diarretë akute, ekuilibri elektrolitik i ndryshuar, të vjellat, gastroenteritet, hiper-djersitja.


DOZIMI

Tretni përmbajtjen e një qeske secila 250 ml ujë ose dy qeska në 500 ml dhe tundeni tretësirën të përzihet mirë. Administroni ad libitum ose sipas këshillave mjekësore. Pas një periudhe adekuate rihidratimi, është e nevojshme të fillohet ri-ushqimi duke vazhduar veprimin hidratues.


PËRBËRËSIT

Bioecolians® (glukooligosakarid me veprim prebiotik); citrati tribazik i natriumit; citrati tribazik i kaliumit; Klorid sodium; Klorur kaliumi; Glukonat Zinku.


PAKETIMI

10 qese me 8 gram për paketë në një tretësirë ​​hidro-kripur për përdorim oral.


KARAKTERISTIKAT

Shije e ëmbël portokalli. Produkti respekton direktivat ESPGHAN (Shoqëria Evropiane e Gastroenterologjisë, Hepatologjisë dhe Ushqimit Pediatrik). Efikasiteti i zinkut në trajtimin e diarresë konfirmohet nga shumë prova klinike, të rastësishme dhe të kontrolluara që tregojnë një reduktim të kohëzgjatjes, sasisë dhe shpeshtësisë së diarresë. Shijueshmëria e shkëlqyer rrit ndjeshëm përputhshmërinë e produktit dhe siguron vazhdimësinë dhe respektimin e trajtimit.


PARALAJMËRIME

Produkti përmban doza të larta sheqernash dhe natriumi, ndaj nuk rekomandohet në rastet e hipertensionit

Produkte në ofertë