Natural Factors Extra Strength Bromelain-Faktorët natyrorë Bromelain me fuqi shtesë

Veprimi anti-inflamator
Marka Natural Factors
Formulimi capsule
Masa 90 kapsula
I përshtatshëm për adults
Kategori:

L2,500.00

Përshkrimi

MBËSHTETJE PËR TRETJE TË SHËNDETSHME: Bromelaina është një enzimë e izoluar nga kërcelli i bimës së ananasit dhe përdoret për të mbështetur sistemin tretës. Natural Factors përdor vetëm Bromelain me fuqi shtesë, duke siguruar 1000 GDU (Njësi tretëse të xhelatinës) dhe 1500 MCU (Njësi të mpiksjes së qumështit) të aktivitetit enzimë për gram.

Bromelain 500mg ndihmon në promovimin e humbjes së peshës dhe ndihmon në përmirësimin e inflamacionit të enëve të gjakut dhe kyçeve. Si dhe ndihmon në përmirësimin e përthithjes së lëndëve ushqyese.

LOKALE, ORGANIKE DHE JO OMGJ: Për shkak se fermat e faktorëve natyrorë janë të certifikuara organike, ne nuk e ndotim tokën me pesticide dhe plehra kimikë. Ne rritim fara të specieve të vërteta jo të hibridizuara, jo OMGJ, duke përfshirë shumë varietete të pjalmuara të hapura. Rritja në vend gjithashtu ndihmon në reduktimin e emetimeve të karbonit nga transporti jashtë shtetit dhe mbajtjen e vendeve të punës në komunitet.

VETËM PËRMASIA E DREJTË: Ne besojmë se duhet të jemi mjaftueshëm të mëdhenj për ta bërë atë siç duhet. Ne jemi një nga të vetmet kompani ushqimore që kemi fermat tona organike, pajisjet tona të nxjerrjes, kapsulimit dhe prodhimit, laboratorët tanë dhe objektet kërkimore. Ne jemi gjithashtu një nga prodhuesit e paktë të markave të lëndëve ushqyese në Amerikën e Veriut që kemi objektin tonë të kapsulimit me softgel.

KU FILLON SHËNDETI I MADH: Sot, Natural Factors është një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve ushqimore në Amerikën e Veriut. Por origjina jonë arrin në vitet 1950, dhe që nga dita e parë, ne kemi qenë gjithmonë plotësisht të përkushtuar për t’i bërë produktet siç duhet. Ne nuk jemi një kompani publike me aksionarë për të bërë përshtypje. Në vend të kësaj, ne kujdesemi për t’ju bërë përshtypje.

Kuti x 90 capsules

Produkte në ofertë