Suplement me echinacea -Esi Echinaid Urto

Masa 30 kapsula
Marka Esi
Formulimi kapsulë
Veprimi mbrojtës
I përshtatshëm për të rritur
Lactose Gluten pa gluten, pa laktozë

L949.80

SUPLEMENTI USHQIMOR ECHINAID URTO ESI

Me ekstrakte të titruar të Echinacea Purpurea, Echinacea Angustifolia, Uncaria Tomentosa, Acerola, Rosehip dhe Vitamina C për të mbrojtur trupin. Naturcaps përbëhet nga një fibër vegjetale e përftuar nga fermentimi i tapiokës, pra krejtësisht natyrale dhe pa ngjyra artificiale, lehtësisht e tretshme, e përshtatshme për veganët dhe vegjetarianët.

 

Përbërësit për të forcuar sistemin imunitar

Echinacea, Acerola dhe Uncaria favorizojnë mbrojtjen natyrale organike. Rosa Canina ka një veprim restaurues dhe mbështetës. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Prandaj rekomandohet përdorimi i tij tashmë në muajt e parë të ftohtë.

 

Përbërësit për dozë ditore

Echinacea purpurea es tit. 4% 100 mg

Uncaria e tit. 3% 50 mg

Acerola p.sh. 25% 50 mg

trëndafil p.sh. 10% 50 mg

Echinacea purpurea es tit. 2% 20 mg

Echinacea angustifolia es tit. 4% 20 mg

Vitaminë C gjithsej. 80 mg

 

Komponentët

Echinacea

Uncaria

Acerola

Rosehip

 

Nuk përmban

Shije artificiale

Konservues

Produktet e qumështit

Gluten

Lactose

OMGJ

Sheqerna të shtuara

 

Si të përdorni

Ne rekomandojmë marrjen e 1 naturcaps në ditë me shumë ujë, mundësisht gjatë vakteve.

 

Paralajmërimet

Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën moshën tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e merrni gjatë shtatzënisë.

Produkte në ofertë