Suplement ushqimor -Shedirpharma Miramag-K

Veprimi mbrojtës
Marka Shedirpharma
Formulimi pluhur
Lactose Gluten pa gluten
Masa 20 bustina
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L1,620.00

SUPLEMENTI USHQIMOR MIRAMAG-K® SHEDIRPHARMA®

 

Pa gluten – Natyrisht pa laktozë – Aromë portokalli

Komplement i bazuar në magnez, kalium, vitaminë C, karnitinë, zink, vitaminë B6, tiaminë, vitaminë B12 i treguar në rastet e marrjes së reduktuar të dietës ose rritjes së nevojës për këta elementë. Falë magnezit, vitaminës C, vitaminës B6 dhe vitaminës B12, ajo kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes. Falë magnezit, vitaminës C, tiaminës, vitaminës B6 dhe vitaminës B12, kontribuon në metabolizmin normal të energjisë. Falë magnezit dhe kaliumit, ai kontribuon në funksionimin normal të muskujve. Falë magnezit, ai kontribuon në ekuilibrin e elektroliteve. Falë kaliumit, ai kontribuon në ruajtjen e presionit normal të gjakut. Falë magnezit, kaliumit, vitaminës C, tiaminës dhe vitaminës B6, kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor. Falë vitaminës C dhe zinkut,

 

Përbërësit

Magnez, kalium, vitaminë C, karnitinë, zink, vitaminë B6, tiaminë, vitaminë B12.

 

Si të përdorni

Ne rekomandojmë marrjen e 1 qese në ditë. Derdhni përmbajtjen e një qeske në një gotë me ujë dhe përzieni derisa të treten plotësisht.

 

Paralajmërimet

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë, dritës dhe lagështisë. Për gratë shtatzëna dhe ato në gji, këshillohet që të konsultoheni me mjekun. Mos u jepni fëmijëve. Mos e merrni në rast të mbindjeshmërisë së dyshuar ose të konfirmuar ndaj një ose më shumë përbërësve të pranishëm në produkt. Çdo sediment në fund dhe/ose pezullim në sipërfaqe i përket natyrës së vetë produktit dhe nuk ndikon në efektivitetin e tij.

Produkte në ofertë