ESI – Le Dieci Erbe Colon Cleanse

Original price was: L640.00.Current price is: L576.00.

100 stok

Suplement natyral për rregullimin e aktivitetit intestinal

Le Dieci Erbe Colon Cleanse është një shtesë ushqimore 100% me origjinë natyrale, me bazë principesh bimore në gjendje të favorizojnë funksionin e zorrëve, tretjen dhe jashtëqitjen.

Bimët që ndihmojnë të rigjeni rregullsinë intestinale

Aloe Vera, Cascara, Cassia, Ramnus alpino dhe Rabarbaro favorizojnë rregullsinë e tranzitit intestinal. Tarassaco, Liquiriza, Marrubio, Finoku dhe Genziana favorizojnë funksionet tretëse. Aloe Vera gel ka gjithashtu veti pastruese.

Përdorimi:

Këshillohet marrja e 1-2 tabletave me shumë ujë, në darkë para se të shtriheni.

Kujdes: mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç. Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk duhet të konsiderohen si një zëvendësim i një diete të balancuar dhe një jetese të shëndetshme.

Nuk përmban aroma artificiale, ngjyrues artificiale, gluten, laktozë, OMGJ

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.