Spraj mbrojtës ndaj diellit për fëmijë SPF 50+ -Avene Spray Enfants SPF 50+

Informacion për produktin

Produkti: Spray per mbrojten nga rrezatimi diellor
Veprimi:  Antioksidues, mbrojtës
Perdorimi:  Aplikojeni ne lekure para ekspozimit ne diell
Tipi i lekures: E ndjeshme/intolerante
Mosha: Fëmijë.
Niveli i mbrojtjes: Shumë i lartë SPF 50-50
Formulimi: Solucion
Paketimi : spray
Marka: Avene.

L2,550.00

Përshkrimi:

Spray për fëmijë SPF 50 është i përshtatshëm për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve. Falë teksturës së tij kundër pengesës kundër agresionit*, Spray për Fëmijë SPF 50 ofron një strukturë të lëngshme dhe të lehtë për t’u aplikuar dhe një shtresë mbrojtëse të përforcuar, shumë rezistente ndaj ujit.

Në zemër të Spray për Fëmijë SPF 50 , kombinimi ekskluziv i mbrojtjes Sunsitive®, që rrjedh nga Pierre Fabre Research dhe përbëhet nga:

– Një sistem i patentuar filtrimi që përmban vetëm katër kremra kundër diellit, për mbrojtje shumë të gjerë të qëndrueshme UVB-UVA dhe tolerancë optimale ndaj lëkurës .

– Provitamina E (Pre-tokoferil), antioksidant i fuqishëm, për mbrojtjen e qelizave nga radikalet e lira.

– Uji Termal i Burimeve Avène njihet për vetitë e tij qetësuese, antiirrituese dhe zbutëse.

Sistemi i tij i lehtë dhe praktik i hapjes OPEN/STOP ofron më shumë prakticitet dhe respekt për mjedisin.

Avantazhi:

Spray për fëmijë SPF 50 ka një sistem hapjeje OPEN/STOP për prakticitet dhe respekt më të madh për mjedisin. I lehtë për t’u aplikuar dhe shumë rezistent ndaj ujit, ai përfiton nga kombinimi ekskluziv i përbërësve aktivë mbrojtës Sunsitive®, nga Pierre Fabre Research. Formuluar posaçërisht për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve.

Përfitimet:

• ANTIOKSIDANT: ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga radikalet e lira. • PA AROMË: për respekt më të madh për lëkurën e ndjeshme ose intolerante. • FOTOPROTECTIVE: filtra fotostabile UVB-UVA që luftojnë kundër efekteve të dëmshme të rrezatimit diellor. • JO EFEKT I BARDHË: për mbrojtje të padukshme.

Produkte në ofertë

Spraj mbrojtës ndaj diellit për fëmijë SPF 50+ -Avene Spray Enfants SPF 50+