Shurup -Buona Respiro Sciroppo

Veprimi mbrojtës, pastrues
Marka Buona
Formulimi shurup
Lactose Gluten pa gluten, pa laktozë
Masa 140 ml
I përshtatshëm për fëmijë

L1,326.00

Një shurup për trajtimin e kollës së thatë dhe me gjoks, që përmban mjaltë dhe ekstrakte të thata të rrushit të zi, grindelia dhe dredhkë

PAKETA

Shishe 140 ml me gotë matëse

Nuk përmban gluten ose laktozë.

Nga mosha 1 vjeç

Përshkrim:

Buona Respiro është një shurup kollë me shije të këndshme për trajtimin e sëmundjeve të frymëmarrjes tek fëmijët deri në moshën 1 vjeç. Falë formulës së tij, e cila bazohet në ekstrakte bimore (dredhkë, grindelia dhe rrush pa fara) dhe mjaltë, shurupi është ideal për trajtimin e kollës së thatë dhe të gjoksit të shkaktuar nga ftohja, gripi dhe faringjiti. Veprimi mbrojtës i mjaltit në mukozën orofaringeale dhe prania e rrëshirave, polisaharideve, mucilagut dhe flavonoideve që përmbahen në ekstraktet e perimeve, do të thotë që shurupi Buona Respiro është efektiv kundër:

KOLLËS SË THATË , sepse nxit formimin e një filmi në mukozë. orofaringeale, duke rritur hidratimin, lubrifikimin dhe mbrojtjen nga irrituesit e jashtëm, dhe duke reduktuar fërkimin në faring të shkaktuar nga kollitja;

img-19

Dhe KOLLËS CHECTY , pasi krijon një efekt zbutës dhe lëngues që ndihmon në eliminimin e mukusit.

Shurupi Buona Respiro mbështet rikthimin e funksionit të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Formula e tij është pasuruar me mjaltë dhe lëng molle për ta bërë atë më të shijshëm për fëmijët.

PËRBËRJA

Shurupi Buona Respiro është një preparat i bazuar në ekstrakte bimore:

  • ekstrakt i tharë i gjetheve të manaferrës ( Ribes Nigrum L. ) i titruar në 1% në Rutin;
  • ekstrakt i tharë i majave të lulëzuara Grindelia ( Grindelia robusta Nuttall ) i titruar në 0.25% në peroksid;
  • pjesët ajrore të ekstraktit të tharë të Ivy ( Hedera helix L. ) të titruar në 10% në hederacoside C.

Buona Respiro përmban gjithashtu lëng molle të koncentruar dhe mjaltë.

BUONA RESPIRO NUK PËRMBAN GLUTEN APO LAKTOZË

SI TA PËRDORNI

Përdorni gjithmonë dozat e rekomanduara më poshtë, përveç rasteve kur mjeku juaj këshillon ndryshe:

– 1 deri në 3 vjet: 5 ml deri në 2 herë në ditë;

– mbi 3 vjet: 5 ml deri në 4 herë në ditë.

Mund të jetë e dobishme të administroni dozën e fundit pak para se të shkoni në shtrat.

Shurupi mund të merret siç është, ose të hollohet për shije në një sasi të vogël lëngu të ftohtë ose të vakët (qumësht, çaj, ujë).

Lani kapakun matës pas çdo përdorimi dhe sigurohuni që ta keni mbyllur siç duhet shishen.

Pasi të hapet, përdorni produktin brenda tre muajve.

Shkundni shishen përpara përdorimit.

PARALAJMËRIM

– Mos e përdorni produktin në rast të alergjisë së njohur ose të supozuar ndaj ndonjë prej përbërësve të tij;

– Mos e përdorni produktin nëse paketimi është i dëmtuar ose jo plotësisht i paprekur kur hapet për herë të parë.

Produkte në ofertë