Shedirpharma Shedevoflu Sciroppo

Informacion për produktin

Veprimi antioksidues
Marka Shedirpharma
Formulimi shurup
Lactose Gluten pa gluten, pa laktozë
Masa 180 ml
I përshtatshëm për të rritur

L1,340.00

Shurup me ekstrakte bimësh dhe acetilcisteinë për qetësimin e kollës
180 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.