Rilastil Sun System D-Clar SPF 50+ Medium Cream

Veprimi protecting, covering
Marka Rilastil
Formulimi cream
Masa 40 ml
Tipi i lëkurës every skin type
Specifik për face
Spf very high SPF 50-50
I përshtatshëm për adults

L3,352.00

Përshkrimi

Krem dielli me ngjyrë mesatare për lëkurën e hiperpigmentuar.

40 ml

Krem fotombrojtës me teksturë prej kadifeje i formuluar posaçërisht me kompleksin Claritech për të parandaluar dhe kontrast njollat ​​e errëta. Pigmentet e tij uniforme fshehin hiperpigmentimin për një çehre të njëtrajtshme

-INDIKUAR PËR LËKURËN ME HIPERPIGMENTIM

-FORMULARE ME KOMPLEKS CLARITECH

-DRITA BLU E TESTUAR

INDIKACIONE

Krem fotombrojtës me teksturë prej kadifeje i formuluar posaçërisht me Claritech Complex, për të parandaluar dhe kontrastuar formimin e njollave të errëta. Pigmentet e tij uniforme lejojnë të fshehin hiperpigmentimin, për të siguruar një çehre të njëtrajtshme.

TË PËRSHTATSHME PËR

– lëkurë me hiperpigmentim;

– fotombrojtje në rast të rrezatimit intensiv diellor.

TIPARET

• disponohet me ngjyra LIGHT dhe MESIMTARE

• garanton mbrojtje me spektër shumë të lartë dhe të gjerë nga rrezatimi UVB-UVA dhe rehati maksimale të lëkurës

• bën kontrast dhe fsheh hiperpigmentimin e lëkurës;

• parandalon plakjen e lëkurës për shkak të diellit dhe fillimin e djegieve nga dielli, njollat ​​dhe djegiet nga dielli;

• minimizon rrezikun e djegies së syve;

• kryen një veprim elastik për lëkurë të shëndetshme.

SI TË PËRDORNI

Aplikojeni 30 minuta para ekspozimit në diell në lëkurë të pastruar tërësisht, më pas përsëritni aplikimin çdo 2 orë. Ne sugjerojmë përdorimin e Rilastil Sun System D-Clar si trajtim ditor dhe në mbrëmje protokollin Rilastil D-Clar me 3 hapa (Micropeeling të koncentruar + pika depigmentuese të koncentruara + krem ​​depigmentues ditor)

Produkte në ofertë

Rilastil Sun System D-Clar SPF 50+ Medium Cream