DR.GRANDEL Perfection AP Anti-Pigment

Marka Dr.Grandel
Formulimi serum
Tipi i lëkurës çdo lloj lëkure
Veprimi kundër njollave
I përshtatshëm për gra, të rritur
Specifik për fytyrë
Kategori:

L6,400.00

Përshkrimi

Reduktimi i shenjave të pigmentit bëhet lehtësisht! Me Koncentratin Anti-Pigment të DR. GRANDEL. Perfection AP me kompleks të bardhë aktiv redukton shenjat e pigmentimit dhe parandalon zhvillimin e hiperpigmentimit të mëtejshëm.

Pigmentet me fokus të butë e lënë lëkurën të duket edhe më e re. Nëse dëshironi të ndriçoni njollat ​​e errëta ose shenjat e pigmentimit, qoftë në zona të veçanta apo në të gjithë fytyrën, Perfection AP është produkti i përsosur për ju.

PAKETIMI: Bombol me vrimë nxjerrëse pa ajër.

Udhezime mbi përdorimin

Aplikojeni në mëngjes dhe në mbrëmje – pas pastrimit dhe aplikimit të produktit të duhur të kujdesit për sytë – në zona të veçanta ose në të gjithë fytyrën, sipas nevojës. Për të arritur rezultate të dukshme, rekomandohet që produkti të përdoret rregullisht për të paktën gjashtë javë. Rekomandohet mbrojtje shtesë UV.

Produkte në ofertë