Nuxe Reve de Miel Crème Mains et Ongles

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

Nuxe

Formulimi

krem

Masa

100 ml, 50 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

duart, thonjtë

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Kategori:

L1,080.00

Krem ushqyes dhe riparues për duart dhe thonjtë

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.