NEUTROGENA LIPPEN

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

Neutrogena

Formulimi

balsam

Masa

4.8 g

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike

Specifik për

buzët

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L290.00

Zbutës për buzë të thata dhe të dëmtuara

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.