NEUTROGENA CLEAR AND DEFEND WASH-MASK 2-IN-1

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial, eksfoljues, pastrues

Marka

Neutrogena

Formulimi

maskë

Masa

150 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, e yndyrshme/akneike, normale/mikse

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L680.00

Maskë pastruese për lëkurë mikse dhe të yndyrshme.
150ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.