Minus 417 Radiant See Radiant Intense Cream

Informacion për produktin

Masa

50 ml

Marka

-417

Formulimi

krem

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L8,500.00

Krem ushqyes dhe anti-rrudhë për lëkurë të maturuar
50 ml

Produkte në ofertë