Lierac Sunissime SPF 30 Energising Protective Fluid Global Anti-Aging

Informacion për produktin

Marka

Lierac

Formulimi

fluid

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Veprimi

anti-age, hidratues/ushqyes, mbrojtës

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Spf

i lartë SPF 30

Specifik për

fytyra

Kategori:

L4,500.00

Fluid mbrojtës ndaj diellit SPF 30 hidratues dhe anti-age
40ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.