Korff White Silk Face Localized Gel

Informacion per produktin

Produkti: Xhel per aplikim lokal
Veprimi: Kunder njollave
Përdorimi: Aplikojeni në lëkure të pastër
Tipi i lekures: Te gjitha tipet
Mosha: Fëmije
Formulimi: Xhel
Paketimi : 15 ml
Marka: Korff

L3,088.00

Cfarë është:

Korff White Silk Face Localized Gel ka një efekt zbardhues që redukton njollat ​​e errëta në fytyrë. Tekstura e tij xhel përthithet shpejt dhe mund të aplikohet lehtësisht dhe me saktësi në zonat specifike që kanë njollë.

Përdorimi:

Aplikojeni në lëkurë të pastër, duke e masazhuar butësisht.

Produkte në ofertë