Korff Cure Make Up Satin Lipstick – 12

Informacion per produktin

Produkti: Buzekuq kremoz
Veprimi: Mbulon crregullsite ne lekure e buzes
Perdorimi: Aplikohet ne lekuren e buzes
Tipi i lekures: Te gjitha tipet
Tekstura: Shkrirë dhe mbështjellëse
Niveli i mbulimit: I larte
Nuanca: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12
Formulimi: Buzekuq
Paketimi : 4 ml
Marka: Korff

 

L2,592.00

Përshkrimi:

Buzëkuq kremoz me lëshim të menjëhershëm, të plotë dhe me shkëlqim.

Veprimet:

Rrëshqet butësisht në buzë, duke dhënë një prekje ngjyrash me një fund të shkëlqyeshëm.

Tekstrura:

Tekstura e shkrirë dhe mbështjellëse u jep buzëve butësi ekstreme për një ndjesi rehatie të qëndrueshme.

Rezultatet:

Ngjyrë intensive që në aplikimin e parë, për buzë të rafinuara dhe tejet femërore.

Pa parfum.

I testuar dermatologjikisht.

Testuar për nikel, kobalt, krom, paladium, merkur dhe plumb*.

Produkte në ofertë

Korff Cure Make Up Satin Lipstick – 12