Korff Cure Make Up Illuminating Compact Blush 02

Informacion për produktin

Produkti: Pudër grimi per fytyrën
Veprimi: Mbulon rregullsite në lëkure ,homogjene
Përdorimi: Aplikohet pas pastrimit të lëkures
Tipi i lekures: Të gjitha tipet
Tekstura: Teksture homogjene,pamje natyrale
Niveli i mbulimit: I lartë
Formulimi: Pudër
Paketimi : 10 gr
Marka: Korff

L1,976.00

Çfarë është:

Korff Cure Make Up Illuminating Compact Blush 02 ka një përbërje të mëndafshtë që ofron një përfundim natyral rrezatues duke ofruar njëkohësisht përfitime të shumta kujdesi. Para së gjithash, kjo furçë pluhur fokusohet në shtimin e një ngjyre të bukur në pamjen tuaj. Konsistenca e saj e lehtë dhe lehtësisht e përkulshme krijon një përfundim të ndriçuar që premton të përmirësojë çdo pamje grimi që dëshironi të krijoni.
Në të njëjtën kohë, ky produkt përmban edhe agjentë të shumtë të kujdesit. Si fillim, prania e acidit hialuronik jo vetëm që rrit hidratimin e lëkurës, por gjithashtu mban lagështinë. Për më tepër, përbërësit si Vitamina C, E dhe Luteina ofrojnë përfitime të fuqishme antioksiduese. Së fundmi, Esteret e Lehta ofrojnë një prekje të butë dhe të rehatshme duke e lënë lëkurën rrezatuese.
Përbërësit kryesorë:
  • Esteret e lehta jo vetëm që ofrojnë një prekje të butë dhe të rehatshme, por gjithashtu e lënë lëkurën rrezatuese;
    Luteina është një përbërës aktiv që ka veti të konsiderueshme antioksiduese dhe që rrit hidratimin dhe elasticitetin e lëkurës;
  • Vitamina C mund të barazojë dhe ndriçojë tonin e lëkurës si dhe ta mbrojë atë nga ndotja falë vetive të saj antioksiduese. Për më tepër, ai gjithashtu rrit hidratimin dhe redukton shenjat e moshës;
  • Acidi hialuronik është një përbërës restaurues që jo vetëm rrit hidratimin e lëkurës, por gjithashtu mban lagështinë. Për më tepër, stimulon prodhimin e kolagjenit, qetëson dhe mbron lëkurën nga dëmtimet mjedisore;
  • Vitamina E është një antioksidant i fuqishëm që gjendet natyrshëm në lëkurë, por që zvogëlohet nga ekspozimi mjedisor dhe mungesa e mbrojtjes nga dielli. Si një nga përbërësit më të njohur dhe të hulumtuar, Vitamina E ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga agresionet mjedisore.

Përdorimi:

Aplikojeni Korff Cure Make Up Illuminating Compact Blush 02 në pikat e fytyrës që dëshironi të shtoni një ngjyrë si faqet, hunda apo edhe sytë. Aplikojeni me gishta ose me një furçë të përshtatshme.

 

Produkte në ofertë