Crescina Transdermic PLC12 Woman 1300 Complete Treatment

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës, ristrukturues

Marka

Crescina

Formulimi

solucion

Lloji flokut

të dobët

Masa

20amp x 3.5 ml

I përshtatshëm për

femra

Specifik për

flokët

Kategori:

L20,790.00

Trajtim i plotë lokal kundër rënies dhe forcimit të flokut
Paketim me 20 ampula x 3.5 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.