Caudalie Soin Corps Nourrissant

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

Caudalie

Formulimi

qumësht

Masa

200 ml, 400 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L3,770.00

Përkujdesje hidratuese dhe ushqyese për trupin me gjalpë shea.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.