Caudalie Resveratrol-Lift Crème Cachemire Redensifiante

Informacion për produktin

Veprimi

anti-rrudhë, hidratues/ushqyes

Marka

Caudalie

Formulimi

krem

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L6,250.00

Përkujdesje hidratuese dhe antirrudhë me resveratrol dhe kolagjen vegan.
50 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.