Germaine de Capuccini Excel Therapy O2 Pollution Defense Eye Contour

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, mbrojtës

Marka

Germaine de Capuccini

Formulimi

krem

Masa

15 ml

Specifik për

sytë

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L5,000.00

Krem me efekt hidratues dhe veprim efektiv kundër ndotjes, specifik për zonën e syve.
15 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.