Canova Cicanova 50+ Repair Cream

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial, hidratues/ushqyes, mbrojtës, rigjenerues

Marka

Canova

Formulimi

krem

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

Spf

shumë i lartë SPF 50-50

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L2,600.00

Krem riparues dhe mbrojtës ndaj rrezeve të diellit dhe dritës blu.
50 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.