ATC-Çaj për Stomakun

Kategori: ,

L190.00

Përbërja: Kamomil, bar blete, menta piperita, kin fushe, borzilok, fom mjekesor, rrënjë sanzi, kumin, lule bliri etj.

Vetitë kuruese: Kamomili, gjethja e mentes dhe bari i bletës përmbajnë esencë dhe substanca të tjera, të cilat veprojnë kundër gazeve të zorrëve dhe çrregullimeve të stomakut. Lulja e njëmijëfletëshit në sajë të esencës dhe akileines, liron spazmat e muskulaturës dhe qetëson ngërçet e stomakut. Borziloku qetëson dhimbjet dhe është efikas kundër pezmatimit kronik të stomakut si dhe çrregullimeve të sistemit tretës. Fomi mjeksor vepron në muskulaturën e lëmuar duke përshpejtuar peristaltikën e zorrëve, ndihmon metabolizmin dhe përmirëson punën e stomakut. Bimët e këtij çaji kanë veti qetësuese duke ulur dhimbjet e stomakut dhe duke përmirësuar ndjeshëm funksionalitetin e tij.

Përgatitja: Një lugë (gjelle) nga përzjerja (çaji) hidhet në një filxhan me ujë të valuar dhe lihet i mbuluar për 5-10 minuta. Kullohet dhe pihet i ngrohtë ose i ftohtë, i ëmbëlsuar ose jo, pas buke.

Produkte në ofertë

ATC-Çaj për Stomakun