Youth Lab Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë, hidratues/ushqyes

Marka

Youth Lab

Formulimi

xhel

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

2 ngjitëse, 60 ngjitëse

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

sytë

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L472.00

Patch (ngjitëse) i formuluar specifikisht për hidratimin dhe reduktimin e rrudhave në zonën rreth syve

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.