BABÉ Hydra-Calm Body Milk

Informacion për produktin

Veprimi

anti-inflamator, hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

BABÉ

Formulimi

qumësht

Masa

500 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

trupi

Kategori:

L2,968.00

Krem hidratues për trupin për kujdesin e përditshëm të lëkurës së ndjeshme dhe delikate.
500 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Hydra-Calm Body Milk