Youth Lab Hand Cream

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

Youth Lab

Formulimi

krem

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

50 ml

Specifik për

duart

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,100.00

Krem hidratues dhe ushqyes për duart
50 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.